Capture

Ny tävling

Avslutade helgen i i St Gallen med GP på Bonzai. Han var riktigt fin men en missbedömning av mig gjorde att vi rev 10a, sen tappade jag tygeln till sista hindret och då blev de 17 metrarna för korta för att klara sista hindret. Två ner men bonzai var bra.
På måndagen började vi resan mot Sopot. Stannade en natt i Gera och reste fram till Sopot på tisdagen. Veterinärbesiktning och trimning på tävlingsarenan på onsdagen. Båda hästarna väldigt pigga.
Idag var Domino felfri på hinder i en 1.45-hoppning men vi hade ett förargerligt tidsfel. Bonzai var felfri i 1.50 GP-kvalet. Båda hoppade superfint!
Pratade med alltid lika trevliga legenden John Whitaker, och berättade att jag red min första nationshoppning här i Sopot för 25 år sedan. Då berättade han att han oxå ridit sin första nationshoppning i Polen men 1975... Häftigt. Han var förresten oxå felfri i GP-kvalet.
Nu sova. Imorgon 1.40 med Domino och nationshoppning med Bonzai.

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-