Capture

Dominos första FEI rankingklass

Bonzai har inte tävlat idag heller utan bara trimmat lätt. Kändes mjuk och fin.
Domino startade i sin första internationella rankingklass, en 1.45 med 80.000CHF i prispengar. Jag hade egentligen inte tänkt starta den klassen utan en enklare 1.45 accumulatorhoppning på söndagen. Men han kändes så fin i fredagens klass så jag ändrade för en gångs skull planen. Lite också för att det ska regna natten till söndagen så man inte vet riktigt hur förutsättningarna ser ut då. Han hoppade jättefint och det kändes enkelt. Hade ett ner och var inte tillräckligt snabb för pris men är väldigt nöjd med hur han har tagit sig igenom den här helgen!
Sverige var tvåa i 3-stjärnig nationshoppning i Danmark, efter Danmark. Vi såg live på telefonen innan vi satte oss till bords för kvällsmat och fick se Alexander Zetterman sätta en dubbelnolla i laget. Bådar gott inför nationshoppningen i Sopot nästa vecka, dit vi också ska.
Avslutar kvällen framför TVn på hotellrummet med att titta på GPn i St Tropez. Bara 6st till omhoppning. Vann gjorde Christian Ahlmann med en otroligt snabb ritt. Peder Fredricson blev 4a med Christian K, 0-0fel.
God natt!
Bilden GP-banan imorgon

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-