Capture

Då är tävlingarna igång!

Toppenväder och kanonförutsättningar här i St Gallen. Banan både är och ser fantastisk ut!
I torsdags hoppade Domino 1.40 med ett nedslag men kändes väldigt avspänd och fin. Bonzai gick direkt in i 1.50 GP-kvalet efter 5 veckors tävlingsuppehåll pga en skada och kändes superharmonisk. 0 fel på hinder men ett tidsfel gjorde att det inte blev någon omhoppning men ändå en placering och kvalad till GPn. Hade hoppats få rida i laget men det blev inte så. Jag förstår det på sätt och vis för de andra har varit igång och tävlat hela tiden, men han kändes så fiiin! Nu avstår jag tävlande fre o lör med honom och rider bara GP på söndag. Domino hoppade 1.40 idag igen och kändes helt fantastisk! Felfri och placperad. Placering är alltid bra men idag är jag allra mest glad över känslan jag hade och hans inställning. Han tog sig verkligen an uppgiften på ett så possitivt sätt och hoppade så bra!
Laget hade en tung första omgång och låg sist efter första omgången. Men det är inte över förrän det är över. Vi slutade till slut 5a (värre var det för Frankrike som var ensamma felfria efter första omgången men slutade 6a med 25 fel i andra omgången...).
Henrik von Eckermann 8-0, Jonna Ekberg 8-9, Petronella Andersson 24-8 och Angelie von Essen, en av tre 0-0.

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-