Capture

Hem igen o tillbaka igen

Hem från Lanaken. Start söndag em o hemma måndag natt. Några dagar hemma. Lektioner, rida de hästar man varit borta från samt de som ska med igen, kolla upp Bonzai med Marianne,som känner honom utan och innan liksom Björn Nolting(sen han var 5 år gammal), deklarera, få nya friskintyg till resan(som man måste ha varje resa utomlands, förutom till nordiska länder), fixa matlådor till oss samt personalen som är kvar hemma etc etc. Måndag morgon, lämna in bilen på service o sen kl 10 gav vi oss iväg mot nationshoppningarna i Lummen, Belgien. Straxt efter kl 18 svängde vi in hos Maria Gretzer och hästarna fick v.ila på box i 9 timmar samt promenera och beta grönt vårgräs. Kl 03.30 lastade vi igen o gav oss iväg på den sista etappen. Flöt perfekt genom Danmark och prickade färjan perfekt, mindre än 5 minuters väntan. Kö vid Lubeck och ett ställe till men anlände tävlingsplatsen 16.30. Lastade ur två superpigga hästar! Så skönt! Bonz är van men för V.alon är det här den första långresan. Men han verkade nöjd. Hade sin vana trogen lyckats koppla loss sig själv under resan o stod lös. Han kan helt enkelt inte låta bli... För Valon som ka gå den enstjärniga tävlingen var besiktningen redan på kvällen då vi anlände men det gick finemang. Promenad o beta gräs med båda hästarna sen god natt,

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-