Capture

Inte till salu!

Domino avverkade en 1.40 idag på utmärkt sätt. Hade hjulsporrarna på då jag var lite orolig för trekombinationen som många hade problem med. Men den klarade han galant! Fick en touch på en bakbom som trillade ner. Han blir lite för stark i slutet av banan o kom lite för intill. Upp flög han o klarade frambomen men så fick vi bakbommen på vägen ner. Jag var ändå väldigt nöjd med känslan och den lätthet han hoppade med.
Bonzais svullnad var nästan borta på fm efter fortsatt kylning. Trimmade lite lätt och det blev snarare bättre. Efter samråd med både hemmaveterinär via telefon samt tävlingsveterinär som undersökte honom på plats beslöt jag att starta GPn. Och som han hoppade!! Felfri i båda omgångarna och placerad. Efter kom en tränare fram och frågade för kunds räkning om han var till salu. Han är 17 år svarade jag. Dom vet det sa tränaren men dom vill ha honom ändå.. Mitt svar blev-tack för förfrågan men nej tack, den här killen stannar hos oss❤

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-