Capture

Orolig

Flickan fick gå 1.15 idag istället för 1.25 som jag. Dels för att komma in på en annan, större arena men också för att starterna skulle krockat med varandra annars. Tävlingarna går parallelt på tre olika baner. Ngt mindre olydig på framhoppningen idag. Mindre spänd. Inne på banan blev hon heltänd o till och med studsade på stället av iver att komma iväg. Hoppade jättefint men fick ett ner pga en fantastiskt klantig anridning av mig på näst sista hindret. Verkligen inte hennes fel!
Domino var mycket bättre jdag. Red fram borta på en annan bana utan framhoppning(han är så rädd för de andra hästarna när det blir rörigt och trångt). Släppte igenom sprången mycket bättre än vanligt. Felfri o placerad 1.35 idag.
Bonzai fick ledig dag då jag kvalade till morgondagens GP på gårdagens resultat. Med facit i hand hade jag inte kunnat starta ändå. När maria skulle gå med honom på em var han svullen och varm på insidan av kotan på höger fram. Inte öm o tror inte halt men är orolig. Kyllt 20 min i timmen sen dess. Svullnaden har flytit ut och minskat ngt men inte mycket. Fortsätter ett par timmar till innan bandagering för natten så får vi se imorgon...

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

  • Ebba » Hästar ändrar med look:  ”Blir han skimmel?”

-