Capture

Ibland känns det tungt

Imorse drogs gardinen ner. Efter att ha pysslat o fixat senaste veckan för att få ihop allt logistiskt såg jag sååå fram emot att åka till SM med Bonzai idag. Gjorde ett hoppass med honom i måndags och han kändes så fantastiskt pigg, fräsch, spänstig och glad!!! Imorse stod han med ett svullet öga när vi skulle släppa ut i hagen. Såg direkt att han hade ont. Marianne kom direkt o konstaterade ett litet sår på hornhinnan. Måste behandlas. Har kylt med snö i påse en gång i timmen hala dagen o behandlat med Fucitalmic. Först besviken på att inte kunna rida SM. Nu har det ändrats till att jag hoppas han blir bra i ögat. Man ställer om fort! Det viktigaste är att han blir frisk!!! Ögat lite mer öppet ikväll än i morse men ändå långt ifrån bra. Jag håller tummarna för att det ser bättre ut imorgon!!!

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-