Capture

Volkswagen GP

Bonzai hoppade säkert o fint igår men tyvärr låg jag på mage genom trekombinationen som var näst sista hindret och det duger ju inte. Fick ner bakbommen med frambenen på c-hindret och sen även det sista hindret. Slarvig avslutning av mig som resulterade i två nedslag och en 19e plats. Men det blev en kanonklass att titta på, 8 ekipage till omhoppning som gjorde upp om 7 pris(det var ytterligare 2ryttare, Angelie von Essen och Daniel Svensson som klarade hindren felfritt men hade ett tidsfelvardera som utestängde dem från den rafflande omhoppningen). Vann gjorde Peder på Zaloubet före Roffe o Clarimo. Trea blev den nya förbundskaptenen Henrik Ankarkrona. 4a Robin Ingvarsson på yngsta hästen i startfältet, 8-åriga Hansson. Roffes fru Evi var 5a o Alexander Zetterman 6a. 7a Jacob Hellström med ett nedslag i omhoppningen med en tid som hade räckt till 4e-platsen. Marlene Lindblad blev utan pris med 16 fel i omhoppningen.
Idag satte Domino sin första nolla i 1.40 och kvalade in som 4e häst till 7-årsfinalen imorgon. Han kändes verkligen fin. Hade önskat en vilodag emellan då han inte gjort så många sådana här stora hoppningar men nu ser inte schemat ut så. Så kl 13 imorgon går han final!

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-