Capture

Tacksamhet, vördnad, glädje etc för fantastiska Bonzai

GPn drog igång, jag hade ganska sent startnr, 35 av 45, och han se 15 ryttare innan jag gick ut o satt upp. Hade en klar plan men fick lite funderingar kring sista linjen, räcke-23,5m till vitt plank med vattenmatta i bakkant(som många rev) o sen 19 m till BRED avslutande oxer(som oxå många rev). Felfri in på sista linjen, helt enligt plan, men bestämde om från 5 galoppsprång till 6 i språnget på tredje sista hindret. Bonz hoppade fantastiskt och gick i mål som andra felfria efter 35 starter. Även omhoppningen blev felfri trots ordentlig snubbling 5 ster innan kombinationen, och snabb, nästan 2 sek snabbare än Roffe som ledde då jag gick in. Blev slagen med 5 tiondelar av en ung norska(som tränas av Yves Houtakers, holländare, som började sin karriär hos Malin Baryard) och slutade 2a. Vilken fantastisk häst han är Bonzai! Felfri genom hela helgen! Belöningen blev lite vila o mat, sen full fart hem o ut i hagen o rulla i höstleran!

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-