Capture

Inomhussäsongen är här

Förra veckan inleddes inomhussäsongen i Flyinge med VW GP. Bonzai hade inte startat sedan SM och gich direkt in i 1.50-kvalet och satte en säker nolla. Det blev en 4e plats. Han är så cool. Felfri även i grundomgången i GPn och faktiskt i omhoppningen också men jag var lite för ivrig att börja svänga och han löd o följde med så klart så jag rev hinderstödet med foten! Det var ju dumt för tiden hade räckt till seger! Nu blev det en 4e plats till istället och det får endå räknas som godkänt tycker jag. Jacob vann med den superfina Ter Putte-hästen före Jens och Linda Heed. Zenna och Domino skötte sig också utmärkt i de lite lägre klasserna. Domino felfri i alla tre starter och Zenna hade ett ner på sina tre rundor. Även det nedslaget får jag ta på mig då jag för sent valde att lägga in ett extra galoppsprång på en distans. Verkligen klantigt av mig.
Igår hoppade jag några språng på Bonzai på fm, höjd ca 1.20. Han kändes fin. Vid lunch kom massören och gick igenom 5 hästar. Bonzai var lite skeptisk till stretching först men slappnade till slut av och accepterade övningen. Kom nog på att det faktiskt var ganska skönt...
På em lastade vi Zenna, Domino och Valon och gav oss iväg mot tävlingar i Billdal.

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-