Capture

Äntligen SM-guld för Bonzai

Segern med Domino i onsdags som inledde SM-veckan önskade jag ju var ett omen för helgen och till slut visade det sig att det faktiskt var det och Bonzai fick sitt första SM-guld och jag mitt 8e(3 med Verona, mormor till 6-åriga Valon, 2 med Classic, ett med Clark, ett med Bonzais lillasyster Chamonix och nu ett med Bonzai).

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-