Capture

2 debuter avklarade

Ännu en bra dag i Hammarö (som dessutom bjöd på solsken idag). Flickan (A-Girl), var lite trött idag efter 2 klasser igår, men kämpade på fint o hade ett nedslag på den ganska svåra, tittiga och tekniska 1.20-banan. Valon debuterade 1.30 och var ensam felfri. Han hoppade så fint. Är så otroligt smart och spänstig! Zenna var oxå bra med ett ner i andra fasen. Jag tryckte på för mycket in i en kombination. Mitt vanligaste fel... Avslutningsvis debut i 1.40 för Domino. Rev en trippelbarr där jag nog hade lite väl god fart. Han kändes lite förvånad att hindren var så stora o han fick ta i lite grand. Resultatet räckte ändå till en 6e placering och jag är väldigt nöjd med honom. Har lite ideer om hur jag ska jobba vidare med honom för att förbättra ännu mer.

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-