Capture

Underbara häst❤️

Det blev ett bra avslut på veckan oxå! Åkte till sundbyholm med Bonzai i fredags och startade en 1.50. Rev två koppelräck med bakbenen. Tyckte han hoppade lite platt och med snål marginal på hela banan. Oron smög sig på o man börjar söka anledningar. Känner han av ngt i magen i alla fall, trots att han känns pigg o blodproven är näst intill normala? En vanlig 1.50 hemma är ju ett relativt enkelt hoppass för honom mot vad han är van vid. Eller var det bara nonchalans från både honom och mig?? Jag bestämde mig för att starta i söndagens ATG-GP-final för att kunna utvärdera lite. Det var lite större idag och jag satte lite mer tryck i galoppen o fick till en bättre anspänning. Han hoppade mycket bättre idag. Ensam om att vara felfri i båda omgångarna och dessutom snabbast i omhoppningen. Segern var vår! Men mest av allt skönt att han kändes som vanligt igen!

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-