Capture

Nu är det dags att börja skriva igen

Jag får kalla det sommarlov men nu är det dags att skriva igen. Jag tappade helt enkelt lite lusten då Bonzai blev sjuk på vägen hem från nationshoppningen iSt Gallen i början på juni. Det var ett par hemska dygn av osäkerhet och oro innan det vände. Vi fick avstå nationshoppningen i Rotterdam vid midsommar. Till falsterbo såg blodproven bra ut o han gjorde den tävlingen ok trots att han bara var lätt tränad innan. Sen gav vi oss iväg mot nationshoppningarna i Dublin men fick vända i Bryssel efter ett lättare återfall men som vände efter ett par timmar utan medicinering. Blodproven sämre igen. Avstod även de internationella tävlingarna i Varberg då värdena inte var tillbaka helt som de brukar vara. Han har varit pigg o glad hela tiden o tränat på nästan normalt men jag har avstått från att galoppträna honom. Gjorde ett hoppas förra söndagen o han kändes jättefin o spänstig o glad så nu dags att prova igen...

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-