Capture

Uppryckning

Det blev väldigt spännande i laghoppningen i St Gallen. Varje land får räkna poäng från 4 laghoppningar och det här var första tillfället då Sverige skulle räkna poäng. Peder inledde med en felfri ritt på All In, Malin o Peder ett varsit ner och jag rev 2an och 5an. Tänkte först gå ut för att spara på sprången i det tunga underlaget eftersom mitt resultat ändå inte skulle räknas. Vilken otrolig tur att jag inte gjorde det!!! Det visade sig att Roffes häst fått ett litet sporrmärke under ritten och då är reglerna sådana att man direkt blir diskvalificerad. Alltså räknades mitt resultat... Men istället för att ligga delad tvåa efter Tyskland låg vi istället 6a efter första omgången. I andra omgången räknades alla våra resultat eftersom Roffe inte fick starta. Vi var grymma o red felfritt alla tre!!! Bonzai som startade sist i laget hade en tuff uppgift då det var ordentligt sörjigt och uppridet på slutet av klassen. Men han hoppade helt super och kämpade i den tunga leran. Vi revancherade oss rejält och slutade på en fin andraplats efter segrande Irland.
Idag packade alla ihop o åkte hem utom Peder som stannade för att ev rida GPn med Sparven om vädret inte blir sämre

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-