Capture

Mellanlandning i Milano

Det blev ändrade planer för mig. Skulle ju flugit hem i söndags o tillbaka till St Gallen på onsdag men då jag hade vattentramp i båda rundorna i nationshoppningen kändes det angeläget att träna vattengrav så jag blev kvar. Vi har mellanlandat hos Helena Lundbäck och Roberto Crostofoletti i Milano i två nätter. Vi har det jättebra här så det är knappt man vill åka härifrån.
Igår hoppade vi överbyggt vatten på deras stora utebana. Det är något jag saknar hemma, en bra utebana! Men här har dom inte några hagar istället och det har vi jättefina och dom vill jag inte vara utan. Hoppade med bom över för att få höjd i språnget över vattnet. Höjde efterhand och drog bommen mer mot bakkanten på graven så språnget blev både högt och långt. Hoppas det hjälper! Idag efter lunch åker vi vidare till St Gallen. På fm har bonzai varit ute och gått två ggr och jag har tittat på när Roberto hoppat lite(bilden)

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-