Capture

Nations Cup

Det började bra i första rundan. Malin felfri, jag o Henrik bara vattentramp o peder ett par nedslag. Bonzai hoppade helt super i första rundan! I andra rundan hade Henrik två nedslag, malin nollade igen och blev en ev endast 4 dubbelnollor(de andra var Penelope Leprevot, Maclain Ward och fantastisla John Withaker). Jag började bra men fick sen en lite ojämn anridning till hinder nr 5 som vi rev o sen sprang han bara ner 6an, hoppade bra 7 o 8a men rev 8b. Denna gång fick jag till vattenanridningen som jag ville men nu försökte han inte alls utan fick ett tydligt plask. Slutade på 16 fel vilket är riktigt dåligt. Peder fick två nedslag o sverige slutade på delad 7e o sista plats. Tur vi inte räknade poäng här. Vet inte varför han hoppade vattnet så dåligt. Han har bara trampat i vatten två ggr i sitt liv tidigare o nu blev det tramp i båda rundorna...

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-