Capture

Uppvärmningsklass

Alla laghästar startade i 1.45-hoppningen på morgonen. Malin, Peder och Henrik red bara 9 eller 10 hinder och gick sen ut. Det hade jag också tänkt göra men efter hinder nr 8 som var sista i grundhoppningen tyckte jag han inte "kommit igång" riktigt så jag bestämde om och hoppade alla 6 hinder i omhoppningen i ett lite högre tempo och två lite kortare svängar. Jag började lite för långsamt tyckte jag och ville få in känslan av tempot jag måste ha idag i nationshoppningen för att ha en chans att klara tiden när det blir 400-meters tempo. Det resulterade i en 6e plats av 60 starter och han hoppade bäst på slutet.
Det kommer bli en tuff nationshoppning idag. Det har aldrig varit så bra lag här. Det är nästan som lilla VM. Nationshoppningen örjar 15.45 och Sverige har startnr 4 och jag nr 3 i laget. Andra rundan börjar bara 15 min efter den första så det är bara en dryg timme mellan rundorna. Det är tufft. Jag ska trimma Bonzai lite lätt vid 13.30-tiden och sen får han em-maten en dryg timme tidigare än vanligt så han hinner smälta maten innan det är dags för tävling.

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-