Capture

Från Mannheim/Tyskland till Hammarö/Sverige

19.10 i tisdags kväll rullade vi ut från tävlingsplatsen i Mannheim och 23.57 onsdag kväll rullar vi in med 6 nya hästar på Hammarös fina tävlingsplats. Då har vi hunnit hem, se Bonzai få en mystimme med rull, trav o gräsät i hage, hämta nya kläder, ta en dusch och lasta in de hästar som ska med till helgens tävlingar o anlända precis innan midnatt. Snacka om effektivt! Och vilken fin uppstallning vi fått. Inne i ett luftigt lugnt stall tillsammans med John Hickey (fast han har inte kommit än så klart). Pappa och jag som kört nästan non stop sedan i tisdags kväll ger upp nu och lämnar över kvällspysslet till Angelika och Sandra(skönt). Eller kallas det morgonpyssel när klockan passerat 00?
Imorgon ska jag gå banan 07.50 och sitta upp på första häst kl 08.10. Ny dag nya utmaningar och nya förhoppningar! Och jag ser fram emot det! Vad betyder det? Är man galen? Eller kanske bara lyckligt lottad att ha ett "jobb" som man älskar och brinner för? Som man går till för att man vill och inte bara för att tjäna pengar. Så tror jag det är för de flesta av oss som valt hästar som livsform. För Er som inte provat - Hästar GER (och ibland, men ytterst sällan, tar lite) energi, possitiv energi som får en att må bra trots att man får jobba ganska hårt ibland. Och det är faktiskt ganska skönt att jobba lite hårt med något man tycker om, det ger en skön tillfredsställelse!

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-