Capture

Vilodag o middag

Varmt idag igen men klagar inte!
Trimmade Bonz efter lunch. Han kändes fin.
Var upp till VIPen för att ta en dricka efteråt, och blev då inbjuden till middag hos organisatören tillsammans med ca 30 andra ryttare. Tackade såklart ja, med med lite panik i sinnet... Jag har bara tidstövlar och rosa-vita gympaskor med mig...
Får gå på shoppingrunda o hittar ett par presentabla skor. Puh.
Väl på middagen placeras jag mellan Peter, som organiserar hela tävlingen och Daniel Deusser på min högra sida. Gissa om jag hade en trevlig kväll!?! Jag passade på att fråga ut Daniel ordentligt om hans väg fram till idag! Mycket intressant.
Fick även höra att tyskarna riddr med Ludger, Meredith, Daniel D och Ahlman i La baule där de räknar kommer att räkna poäng i nationshoppningen. Alltid intressant och kul att höra deras resonemang angående tävlingar och uttagningar.
Många intryck men nu ska jag ladda inför GP imorgon

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-