Capture

Högsommarvärmen i Mannheim

Vi körde ner på 11 timmar från Malmö. Det flöt på fint hela vägen.
Vi lastade ur straxt efter 8 igår morse. Bonzai fick gå en liten promenad o sen in i en välhalmad box med jättefin halm (den var tydligen god att äta oxå). In med dubbla vattenhinkar, som vi alltid har när det är varmt för att vara säker på att de alltid har vatten. Efter det lite välförtjänt vila efter att ha åkt hela natten.
Men det blev otroligt varmt inne i stallarna, så Johanna tog ut honom då och då för att spola honom i kallvatten. Han måste tyckt det var skönt för han stod alldeles still, vilket han inte brukar göra!
Besiktning vid kl 14, vid 15-tiden red jag ett lättare pass.
Han såg inte så sugen ut i stallet innan (bilden). Men väl ute var han pigg som vanligt så det blev en hel del galopp i lätt sitts för att köra igenom både kropp o andningssystem efter allt stillastående under resan.
Pratade en hel del med Albert Zoer medan vi skrittade fram. Han berättade om sin verksamhet och att han trodde att han äntligen har en topphäst i stallet igen efter Okidoki (som tydligen hade varit riktigt besvärlig att rida in men sen blev en sådan stjärna). Hans nya stjärna är en 6-årig hingst, egen uppfödning e Zirocco Blue-Cardento. Mamman hade han sålt till Schweiz, där den nu går 1.50-klasser med en ung ryttare.

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-