Capture

Första ävlingsdag på Sundbyholm för mig

Åkte från stallet kl 06.30 imors med Flickan=A Girl. Tävlingsdebut för oss tillsammans. Oj, vilken känsla, jag tror den här damen verkligen passar mig... Det blev en väldigt felfri ritt. Likaså på fina Domino och Valon som var felfria i sina starter trots lite missöden på vägen... Ett ner på Zenna men det var mitt fel, trodde han skulle titta då han "påat" det när jag red in på banan o red runt o visade hindren. Men han tittade inget när vi väl tog oss an banan. Han är så cool. Många fina kommentarer om honom undr eftermiddagen!

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-