Capture

Lanaaken

Bonzai gjorde återigen en riktigt bra tävling. Första dagen ett ner i 1.50- hoppningen men resulterade ändå i ett pris då vi var snabba. Hade varit 5a utan nedslaget. Andra dagen ett ner, hinder nr två, bakbommen på en oxer. Ett ovanligt fel för Bonzai men jag red honom nog lite lång i svängen mot hindret tror jag. I GPn sista dagen blev det bara 7 felfria av 56 starter. Mkt kort maxtid. Bara jag och Douglas klarade oss vidare till omhoppning av svenskarna där Douglas slutade trea mer 3 tidsfel och jag 6a efter ett onödigt nedslag på andra hindret i omhoppningen. Men återigen var Bonzai placerad i GPn. Han har varit 100% i år så här långt, vilken häst han är!

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-