Capture

Händelserik resa

När vi skulle åka från Maria i onsdags morse blev Bentley rädd för en hund o slet sig och galopperade ivär över åktarna och vi fick tag i henne rtt oar km från Marias gård. Sen fick vi vänta en extra timme vid färjan för den var full men hästarna stod lungt o åt lunchmaten. När vi väll närmade oss Zangersheide hade vi fel GPS adress o cirklade runt nästan en timme innan vi kom fram till lpsta grindar! Till slut kom en stallvakt o öppnade men då hade jag inga boxar. Fick ställa in i två boxar tillfälligt o sen flytta igen torsdag morgon. Så klart hade Bonzai hittad en riktigt rekordelig skithög att sova i... Trimning av båda hästarna efter lunch. Båda kändes pigga o fina. Även besiktningen klarades av under em. På kvällen var det typiskt belgiskt väder med sol, blåst och åskoväder om vartannat flera ggr

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-