Capture

Borås International CSI1 & CSI3 samt dressyr

Idag drar det 3-stjärniga igång och Bonzais klass börjar 18.30. Bentley startade en klass redan igår. Hon är spänd vid kortsidorna och jag får inte ut henne i svängarna som jag vill. Bockade även på en linje så jag blev tvungen att lägga en volt. Hon är väldigt pigg men jag vet inte om hon ev är irriterad över det nya bettet. Provar att rida på helt vanligt tränsbett idag o ser om det passar fröken bättre.
Nu ska jag titta på lite dressyr.

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-