Capture

På väg hem igen

Det blev ett ganska bra avslut på helgen om än ingen fullträff. Tvingade min medhjälpare Sandra att rida lite fortare idag (hon har ridit två superfina felfria ritter de första dagarma men utan att bli placerad). Det blev lyckat o idag kunde hon kvittera ut en rosett! Så väl värd det. Bentley fick teknikskydd bak idag då jag haft bakbensfel de två första dagarna. Idag var hon inte heller lika rädd för displayen. Hoppade fort och felfritt och knep en tredjeplats efter Hedda Wallin och Peter Eriksson. Bonzai fortfarande mkt pigg trots ridning två ggr per dag samt massor av promenader. Han kändes verkligen fin idag men vi rev första hindret. Kändes väldigt snöpligt! Hoppas jag får det nedslaget tillgodo i Borås. Det blev bara 4felfria i grundhoppningen och jag var näst snabbaste 4-felare så det blev ändå en 6e placering som lite plåster på såren. Jag är mkt nöjd med häsyarna idag! Vann gjorde Victoria Wallenstam före helgens kanske intressantaste ekipage,malin Carlbäck på Abrina(bilden). Vilken häst!!!

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-