Capture

Uppesittarkväll

I dag gjorde Bonzai sitt andra intervallträningspass. Mjukade upp lite i trav o galopp i ridhuset först innan vi förflyttade oss ut för lite snabbare tempo. Ökade på med en intervall idag och det var en nöjd och ganska spak Bonzai som skrittade hem till stallet. Ikväll vaccineras hälften av hästarna och resten imorgon. Har vaccinerat dagen före och julafton de senaste 20 åren. Snäll veterinär!!! Några lugna dagar och sen känns det som det tar ny fart med sikte på säsong 2016!
Jag måste köpa ny bil. Vill ha FIN bil men svårare att motivera mig att betala mycket när man redan på förhand vet att man kommer förlora pengar på affären. När man köper häst finns ju ändå en chans att göra en bra affär och ha kul på vägen...

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-