Capture

Nytänk

Reflektion över Friends kommer inom ett par dagar.
Men fick en ide då jag tittade på ett av mina favoritprogram "Så mycket bättre". I Lisa Nilssons program gick det fram att hon älskade "ensam-disco", dvs man är ensam och dansar till hög musik. Senaste halvåret ha r jag sprungit el cyklat men ska nu prova att byta ut den motionen till "ensamdisco". Man blir ju glad av att dansa!!! Så ny träningsform... Lämna gärna förslag på danslåtar, men jag är svårpåverkbar...
Idag blev det: Raphsody in Rock IV med Robert Wells, Not a sinner Nor a saint med Alcasar och Sing Halleluliah med Dr Alban... Jag är anfådd...
God natt

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-