Capture

Friends 2015

Prisutdelning SIHS hopplaget vann mot fälttävlandslaget i Ride & Drive på lånade hästar.
Prisutdelning SIHS hopplaget vann mot fälttävlandslaget i Ride & Drive på lånade hästar.

Ryttargala och långklänning igår vid Runsten Equestrians bord på Berns. Så många intressanta samtal vid bordet med bla legendaren KG Svensson, alltid lika intressanta Karin Johansson, Christopher Mc Dermott (Runsten Equestrian och Runsten Village grundare och stora drivkraft) mfl mfl. Sanna Sjögren var en förträfflig värd av galan. Varm, personlig och sparsmakad på ett bra sätt (tycker jag), helt enkelt proffsig!

Idag tillbaka i favoritkläderna-ridkläder! Körde in till Friends med Yajamila och Bonzai 9.30 för att komma iordning innan veterinärbesiktningen kl 12. Lastade av tillsammans med Niklas Arvidsson som startat sin resa betydligt tidigare, ca 04.30... Skönt att för en gångs skull ha närmast.
Det var kaos med boxarna då hingstar hamnade bredvid ston. Listorna fick göras om och mina hästar hamnade en bit ifrån varandra varpå Bonzai varit mkt orolig. Han vill stå bredvid sin tjej, Yaja (även om hon inte bryr sig). Jag är så oerhört besviken på den ryttaren som inte hade "lust" att sammarbeta (flytta sin ena häst att stå bredvid hens andra häst istället för mittemot eller flytta den andra att stå snett emot istället för mittemot) och hjälpas åt för att alla hästar ska få må bra. Och det är hästerna som drabbas! I det här fallet Bonzai.

Trimtid på arenan kl 13-14. Började med Bonz som var superpigg o lite busig. Energin verkade aldrig ta slut! Kändes så glad! Sen Yaja som var ännu piggare, ännu busigare. Puh! Men kul med glada hästar!
Senare blev det dags för tävling. Ride and Drive. Hopplaget (Malin Baryard, jag, Johan Lund o Niklas Arvidsson) mot fälttävlanslaget på lånade hästar. Efter oavgjord grund hoppning avgjorde supersnabba Niklas A mot oxå snabba Niklas Lindbäck till hopplagets fördel i omhoppningen. Så första segern bärgad! Pris, gräsklippare från John Deere.

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-