Capture

Mer än nöjd!

I tisdags var yaja helt ohalt på morgonen och veterinären kollade henne extra noga men hon var helt ok. Startade 1.40 på kvällen och hoppade felfritt men var kolossalt pigg o stark. Zenna var felfri i 1.20 och Bentley två ner i omhoppningen i 1.30
I onsdags trimmade jag Yaja länge och väl på fm för att rasta bort lite överskottsenergi. Mycket galopp blev det. Zenna fick oxå trimma en stund men lite mer i lugn trav. Några lydnadshopp på ett kryss blev det oxå. Han hade tävlingsledigt. Bentley hoppade helt super i 1.40 och blev 5a.
Så var det dags för VW-final! Det var ett grymt startfällt med bla Roffe på sin WC- placerade Unita, Peder-All In, som båda matchas mot OS i Rio. Det blev bara 4 st som klarade grundhoppningen felfritt och däribland var jag och Yajamila!!! Fick till en superrunda och Yaja hoppade fantastiskt. Jag är så glad och stolt över henne! Lyckades inte till 100% få till omhoppningen och rev tredje hindret, en oxer ur sväng, men annars hoppade Yaja hoppade strålande även i omhoppningen. Hade blivit tvåa utan nedslaget! Kände oxå att jag vid en fullträff faktiskt har häng på supersnabba All In. Nu blev det en 4e plats. Jag är mycket nöjd med vår prestation och ser nu fram emot Friends.
Är oxå glad o lite stolt(trots att han slog mig) över att Anders Lagergren stod för dagens överraskning och slutade trea på sin egenuppfödda Colibrie e Cardento, med endast 1tidsfel över de båda omgångarna. Har haft förmånen att få vara med som tränare ända sedan han började rida B-ponny. En mycket välförtjänt framgång för honom och hans team!
Idag ska Zenna och Bentley hoppa varsin 1.30 innan vi ger oss av mot Stockholm. Imorgon ska vi kolla Bonzai igen. Hoppas hoppas på det bästa...

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-