Capture

En olycka kommer sällan ensam...

Det vill sig inte riktigt nu! Hovslagaren kom ut i söndags morse och skodde Yajamila eftersom vi skulle åka på måndagen då hon egentligen skulle skotts. Ca två timmar efter skoningen tog jag ut Yaja för ett sista hoppass innan VW-finalen. Började jogga och reagerade direkt i första hörnpasseringen att det inte kändes riktigt bra. Provade ett par varv till men nej, tyckte inte hon gick 100 rent. Ringde Kalle som kom tillbaka direkt o tog av skon o spikade om i de gamla hålen. Även veterinär kom o konstaterade att det troligen var ett litet sömtryck. Pulsen försvann nästan helt efter bara ngn timme. Igår var hon ren på rakt spår men en liten markering på böjt o hårt underlag. Hovslagaren var ute igen o klämde igenom hoven men ingen reaktion. Vi bestämde att ta med henne ner o hoppas att all ömhet ska försvinna tills det är dags att hoppa. Konsulterade veterinären här så han skulle titta extra noga men imorse syntes ingenting på besiktningen. Håller nu tummarna för att det ska kännas normalt då jag trimmar inför start till eftermiddagens 1.40...
Innan dess ska Zenna starta 1.20 och Bentley 1.30

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-