Capture

Bonzai

Bonzai snubblade ju illa i omhoppningen i söndags, och det visade sig vara illa. Vid obligatorisk koll på hästarna efter tävling, var han ok på rakt spår men halt v fram på volt på hårt underlag i måndags. Efter 3 timmars undersökning med röntgen, ultraljud o bedövningar etc på Brunmåla och Emma(som under senaste åren haft hand om Bonzai tillsammans med Dr Björn Nolting). Nolting konsulterades under undersökningen, så proffsigt! Troligtvis "bara" en vrickning, men svårt att veta hur lång tid det tar. 5 dagar eller 5 veckor... Vi valde att behandla det som gick för att vara startklar för Friends så jag håller nutummarna. VW-finalen missar han och lämnar därmed öppet för finfina Yajamila.

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-