Capture

Alla tre placerade

På lördagen hoppade Yajamila helt fantastiskt i VW-kvalet. Hon var felfri o snabb, slutade 4a. Jag missade en sväng o han inte innanför efter ett hinder, annars hade hon varit snabbast. Men det som gladde mest var sättet hon hoppade, lätt o med fin språngkurva hela vägen. Fick väldigt mycket beröm av kollegor för hur hon hoppar nu. Så kul!!! Bonzai hade näst snabbast tid men ett ner så han blev utan placering men kvalade till söndagens final.
På söndagen slog Bentley till med en felfri grundomgång i silverfinalen( 1.40) och fortsatte med en snabb felfri omhoppning som gav en 3e plats. Hon levererar hela tiden trots att hon inte har mkt rutin på den här nivån! Bonzai rev sista hindret efter en annars helsäker grundomgång. Felfri i omhoppningen men snubblade illa i omhoppningen o var nära att gå omkull. Förlorade en hel del tid där o slutade på 6e plats, oxå han placerad. Vann gjorde 22-åriga malin carlbäck på fin fina Abrina. Kul med ett nytt ekipage som slår sig in i toppen.

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-