Capture

6 hästar ridna

5 tävlade och Bonzai trimmad. Hade en god pratstund med Arnold då jag skrittade fram o han satt på fina Twister.
En annan fråga som gladde mig under dagen var då Peder frågade om jag hade med hästen e Marias(Gretzers) hingst. Jag har ingen e Singular tänkte jag. Vilken menar du, sa jag? Den e Marias hingst. Den som är helt grym!! Ah, sa jag, du menar den e Chairman-Baloubet du Rouet, som gick breeders? Ja, den! Nej, den är inte här...
Zenna och Domino hoppade säkert felfritt i 1.25 idag. Sen fick de åka hem då pappa och Josefin kom med Bentley, Yaja och Bonz. Yaja och Bentley hoppade båda felfritt i1.35 och var placerade. Bonz kliver in i tävlingen imorgon i VW-kvalet, som också Yaja går. Bentley 1.40.
Hoppade efter Peder och All In i 1.35 så vi hoppade fram tillsammans. Sneglade lite o tänkte att den har nog gjort sitt. Hoppade väldigt mediokert o nästan trist. Kom in på banan och tänkte om till 100%. Satan vad han hoppade! Gudalikt! Så häftigt att se! Kul oxå att se Sibon(VM-häst 2014) hoppa och bocka på framhoppningen till 1.25 avd b där han så klart levererade en 0a.
Imorgon VW-kval

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-