Capture

World Cup i helgen, Helsingfors

Veckan har varit hektisk efter Billdal, 
inleddes med landslagsmöte mån-tis på VW-fabriken i Wolfsburg, 
Tyskland.
Skynda hem för att hinna rida Bonzai och Yaja på tisdagseftermiddagen innan deras avfärd senare på kvällen mot Helsingfors. De åkte färjan till Helsingfors, via Kapellskär - Åbo (kortare tid på färjan samt att lastbilarna får stå ute på fraktdäck vilket medför att vi får in mycket friskluft till hästarna under överfärden).
I onsdagas hade jag träningar både på förmiddagen och kvällen. Där imellan red jag, bl a lite på Valon. Min 5-åring som Sanna utbildat och tävlat. Han vill inte släppa upp nya ryttare i sadeln... första gången tog det ca 15 min innan han lät mig kliva upp. Lite kortare förra gången och i onsdags fick jag kliva upp direkt :). Det blev lite arbete på backen samt hoppade några låga språng också. Han kändes jättefin.

Igår flög jag till Helsingfors. Trimmade Yaja och Bonzai, de kändes väldigt fina trots att det var väldigt rörig på framridningen. Jenny hade longerat dem i onsdags och på fm igår. Tävlingarna börjar i em, jag ska rida dem en gång innan dess.
Bonzai går en 1.40 och Yaja ska få ta den stora klassen idag. Hon känns redo.

Kommentera gärna: