Capture

En till blå idag...

Han är så säker, min Bonzai. Väldigt taggad idag inför VW-klassen, 1.50 med Winning Round, dvs minst antalet placerade i klassen, i det här fallet 7 st, rider omhoppningen. 4 klarade första rundan felfritt vilket gjorde att 3 st med 4 fel också gick till omhoppning (man tar med sig felen från första rundan). Bonzai nollade i båda rundorna igen, men åt Irma Karlsson kunde jag inget göra. Hon var supersnabb! Trea blev Linda Heed på hingsten Nieavu. Det var vi tre som klarade även andra rundan felfritt. 

Känner sådan ödmjukhet för hur Bonzai levererar igen och igen. Vilken häst han är! 

Han verkar också mycket nöjd med att återigen få kampera ihop med sin gamla vapendragare Jenny Gustavsson. Dom har en alldeles egen stark relation till varandra och det märks. Det är häftigt att se.

Kul även att så många har kommit fram under helgen och tyckt att Yaja hoppar så fint. Och det känns verkligen så. Idag var hon helt grym. 

Det blev dopingkontroll även denna helg, Yaja denna gång. Jag sa jag tror det går fort för hon har varit superbrunstig i helgen, kissat och skvätt hela tiden. Men inte nu så klart! Efter en och en halv timme blev det blodprov istället. Är tacksam mot hennes ägare Karoline som tog på sig uppgiften att stå med, annars hade vi fått svårt att hinna med Bonzai.

Nu rullar vi hemåt igen efter en fin helg i Billdal, där allt varit otroligt välarrangerat. Nästa helg blir det Helsingfors.

Etiketter: tävling

Kommentera gärna: