Capture

Redan en seger idag!

Som hästägare :) Stuteri Hs och min gemensamma häst Quick Step HZ vann 1.30 med Malin Parmler på internationella tävlingar i Asten imorse. Kul!

Jag har startat Bentley i 1.30 i Billdal. Det blev ett ner i omhoppningen. Rev en bakbom med bakben efter lång galoppsträcka, blev lite flat i språnget och kanske var hon lite distraherad av publiken, hindret stod nära sargen. Men det måste de lära sig. Provade nytt bett också, rakt babygummipelham (samma som jag har på Yaja). Syftet var att jag vill ha henne lite rundare i formen och över ryggen. Det kändes skönt att rida på men tror det fick motsatt effekt på sprången... Tar nog det gamla vanliga bettet imorgon igen.

Bonzai startar inte idag. Hemma går han ju i hagen på fm men här passar han på att sova middag då och då (bilden). Har trimmat lite lätt och ridit en sväng i parken. Mysigt och rogivande tyckte jag med den porlande bäcken längs stigen. Läskigt och onödigt tyckte Bonzai som är mycket skeptisk till allt nytt utanför en hoppbana...

Yaja longerad imorse o väntar nu på att 1.40-klassen ska börja.

Peter Eriksson höll på att vinna första avdelningen av första klassen men blev till slut slagen av supersnabba Jörgen Larsson. Peter verkar taggad.  Kul! Känns som förr i tiden...

Etiketter: tävling

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

Bloggarkiv