Capture

Två tävlingsdagar avklarade

Tävlar i Södertälje i helgen. Fick till en tävlingsdag igår utan personal men med 2 härliga praktikanter från Djurgymnasiet i Stockholm. Jag blev visserligen tvungen att ändra från 1.25 till 1.15 med Billie, Domino o Zenna för att hinna hem till intag av hästarna hemma. Tävlingen gick bra, hästarna lite yra o vimsiga, första inomhus men alla hoppade med 0 fel. I dag var de unga hästarna riktigt spända! Domino ville inte alls i 1.30.  Stannade i kombinationen på 4b så jag hoppade 2an igen o gick ut. Han var jättespänd och ville inte alls. Måste fundera varför det blev så. Zenna var också spänd, jag fick driva betydligt mer än vanligt, vilket säkert gjorde honom ännu mera spänd... Han hoppade ändå runt med 8 fel...
Yajamila klev ur lastbilen som den drottning hon är. Hoppade suveränt och vann 1.40-klassen med över 2 sekunders marginal till tvåan! Hem och fixa allt till morgondagen tillsammans med syrran som ställer upp som alltid då det kniper, trots att hon jobbar mer än heltid på sitt "riktiga" jobb + har lektioner + att hon är riktigt förkyld och verkligen borde vila. Vet inte vad jag skulle göra utan henne! Hon ger mig alltid possitiv energi (även då hon är sträng/sur/trött) bara genom att veta att hon alltid finns där.

Etiketter: tävling stallet

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

Bloggarkiv