Capture

Onsdag på Husby

Valon 5-års Breeders Valon 5-års Breeders

Stolt över praktikanterna som den här veckan gör sin sista vecka av 5 hos oss. De har verkligen kommit in i rutinerna och är "självgående" i många situationer. Många tillägg och "rättningar" har det blivit den här veckan då jag tog över stalltjänsten själv. Det har inte varit helt enkelt för dem! Men jag har förklarat och de har anammat. De har verkligen tillfört hjälp. 

Idag har jag hoppat Zenna, Domino och Rocka Billie lite inför helgens tävling i Södertälje. Angelika var med och hjälpte mig med hindren. Så mysigt när gamla medhjälpare dyker upp och hjälper till! 

Dessutom har telefonen gått varm angående min 5-åring som är nere på breeders, är den till salu? Ryttare Sanna Linden som utbildat honom sen han var 4 år. Valon (bilden) e. Chairman la Silla-Baloubet du Rouet. Mormor min Verona...

Etiketter: reflektioner stallet

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

Bloggarkiv