Capture

Umeå 2015 nästa...

Två ångest på vägen:
Nya läskiga höga bron förbi Sundsvall. Och sen Högakustenbron...
Som tur var hade vi planerat väl och bytt förare en bit innan så jag kunde blunda mig förbi dessa läskiga företeelser.

Vi stannade vid 17-tiden o gav hästarna em-mat och tankade. Jennys bordercollie Phoenix vaktade bilen. Redan här kändes det att man var på väg från Stockholm mot Norrland. Fanns ingen kreditkortsautomat så gick in och frågade om dom ville ha kortet för att öppna tanken.
-Nej då, sa hon. Jag öppnar.
I Stockholm får man ju lämna både kort, leg och plånbok för att bli betrodd känns det som. Jag förstår att det är så i Sthlm, då det är fler där som inte gör rätt för sig. Det är väldigt befriande att mötas av denna tillit och lugn som är i norra Sverige.

Väl framme i Umeå möts vi av en hel armé av hjälpsamma människor. De hjälper till att lasta ur lastbilen. Det gick så fort. Vi kom sent men tävlingsledaren är på plats och möter upp alla och frågar om allt är till belåtenhet och om de kan hjälpa till med ngt. Man känner sig sååå välkommen! Vi fick superfin uppstallning inomhus. Vi hade en hel del saker med oss och fyllde upp väl utanför boxarna. Gratis Wifi är det på på hel tävlingsplatsen.

Njuter av god stämning både på plats med arrangör, kollegor men också inom teamet. Alltid skönt då Jenny gästspelar, det var ju faktiskt hon som hade hand om Bonzai de första, inte helt enkla, åren.

Jenny har blivit mer som en familjemedlem under årens lopp, men kanske är det det som speglar ett bra team, det blir en familj som som är lojal mot varandra både i med- och motvind?..

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

Bloggarkiv