Capture

Sundbyholm Autum Show 2015

Malin B-J Malin B-J

Drog iväg till Sundbyholm kl 8 imorse för 4 dagars tävling. Fin bana på travbanans innerplan. Vi hade spöregn hela vägen dit, lagom till det var dags att starta upphörde regnet. Någon timme senare kikade t o m solen fram!

Zenna hoppade jättefint i 1.25 men med ett nedslag på nästsista hindret i omhoppningen. Jag skulle försöka hoppa lite diagonalt och svänga snävt innanför ett hinder som stod bakom. Började med ledande tygeltag i luften men det gick bara rakt fram! Tog i lite hårdare, en förvånad och störd Zenna svängde till slut men missade att lyfta över bakbenen över hindret!  Ajaj, men det är utbildning det med och han kommer att lära sig följa den första, anvisande hjälpen så småningom.

Domino var felfri i avd b och faktiskt ganska lugn på framhoppningen. Det vara bara en gång som det var nära att jag flög av.

Billie var jättespännande men hoppade många fina språng trots lite tveksam attityd. Resultatet blev ett nedslag.

Förutom mina tre fina hästar var dagens behållning att se Malin Baryards nya 7-åriga stjärnskott i 1.35-klassen (bilden) som avslutade dagen. Ett sto e.Kashmir, ägd av stuteri Arvh(Charlotte Perrson). Hästen köptes in på tävlingarna i Arezzo i april i år. Den hoppade fantastiskt luftigt och fint! Felfri med ett tidsfel så som ofta för Malin under utvecklingsperioden... Att notera är att den har samma far som en av idag kanske världens bästa hästar, All In, riden av Peder Fredricson och ägd av Stutdri Arch! 

Etiketter: tävling

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

Bloggarkiv