Capture

Mälarhöjden idag

Fin tävlingsplats med bra underlag på banan, bra banbyggare men ganska svåra vägar/svängar. Framhoppningen skulle behöva en liten uppryckning så skulle det vara en toppentävlingsplats! Väldigt trevliga funktionärer på alla possitioner.

Mina hästar skötte sig fint! Anjas Rocka Billie hoppade felfritt i sina starter, 1.10 och 1.20. Trodde hon skulle vara lite matt till andra klassen men hon var väldigt glad, bockade och stod i på framhoppningen till andra klassen. Även Domino och Zenna var felfria i sina 1.20-rundor. Zenna stencool och Domino rätt besvärlig idag (som vanligt då han inte tävlat på ett teg, det går över).

Kom fram en tjej och sa att hon haft en av mina "gamla" häster, Zebastian. Zambas första avkomma som var helt fantastisk. Vi var bl a plac i 1.50 i Rom på Super League 5*. Så kul att höra om honom från en av dem som red honom sist. Han tävlade till han var 18 år men är nu borta. Han var en fantastisk häst som också hade turen att hamna hos bra ryttare.

Etiketter: tävling

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

Bloggarkiv