Capture

Nations Cup i Rotterdam

Vi, Sverige hämtade upp oss från en 5e plats i första omgången till en tredje plats. Bra känsla i laget där alla har full kontroll på sin egen prestation och vet hur de vill lägga upp dagen.

Peder först ut i laget och hade 1 tidsfel i första rundan och noll i andra med fantastiska All In. (Jag tror det ärn en av Sveriges bästa hästar genom tiderna). Douglas var pressad av tiden och fick ett nedslag i slutet av banan på Casello som hoppade superfint. Han hade också bästa tiden... Andra rundan snöpligt nedslag på "Franke-grind" samt tramp i vattnet. Bonzai mer exalterad än vanligt i första rundan så skönt att känna att han levererade inne på banan ändå. Ett tidsfel i första och ett ner på C-hindret i trekombinationen i andra. Henrik ett ner i första. Hästen blev för stark på slutet efter att ha jagat tiden hela rundan. Andra rundan lite lugnare (ca 1,5sek) och felfri. Det är små marginaler... Jag var jättenöjd med Bonzai, framförallt i första rundan.. Sylve fixade så jag inte behövde ta in honom på prisutdelningen eftersom han blir så stressad där och jag inte kan hålla honom=farligt för både honom, mig och alla runtomkring. Känns lite töntigt ibland men kändes bättre igår när även Michael Whittaker gick till fots in utan häst. Känns som gott sällskap! Vi gick ut tillsammans som två gamla fegisar

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

Bloggarkiv