Capture

Arezzo del 1

Då var vi framme i Arezzo. Tre pigga o lite ystra hästar klev av bilen straxt efter kl 17 efter 3 dagars resa(o två övernattningar). Efter kick-offen mot Rio som vi hade efter Göteborg med bla mental coaching på programmet har jag idag klivit utanför min "comfortzone" o kört över ngr smala högra broar, vilket jag känner mig mkt obekväm med, för att utmana mig själv. Bara att jag bestämt mig innan gjorde det hela lite lättare!! Kanske hade han rätt då han sa att ingenting blir bättre av att undvika det man tycker är läskigt. Man måste acceptera känslan o hantera den. Känns bra i alla fall

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-