Capture

Ghs lördag

Yaja gick in o gjorde det igen igår. Felfri i 1.45 med omhoppning, 0+0 och placerad 6a. Hoppade superfina, framförallt i omhoppningen då hon var lite lugnare. Idag hade hon ett nedslag men var fin. Fick ändå gå in på priscermoni då Luca Moneta som var 2a i klassen inte kunde ta in sin häst för den blev tokig. Eftersom jag har Bonzai som är likadan vet jag hur tacksam man är då man slipper ta in dem. Och dessutom älskar Yaja ärevarv! Bonzai var grym i GPn(och jag red rätt bra oxå om jag får säga det själv), hoppade felfritt på hinder men fick ett tidsfel och slutade 7a. Retligt men jag är ändå jättenöjd. Imorgon vilar yaja o Bonzai startar WC kl 15

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-