Capture

GHS uppladdning

Träning för Rob Ehrens igår inför Göteborg med Bonz o Yaja. Mycket filande på detaljer o inga stora språng. Mycket om kroppsspråk och position. Inner skänkel till ytter tygel( ngt jag hört hela livet från Kajsa på ridskolan, till Lasse P, till Neco, till Pether o nu Rob. Och flera däremellan...). Lätt joggning o sen en stund hage idag innan vi gav oss iväg till Göteborg och Scandinavium. Toppstart på resan med VM-guld för Kalla som jag följde med hög volym på radion. Kalla o jag(och så klart många andra) har väldigt lika upplägg på uppladdning inför viktiga lopp/starter! Kul att jämföra o känna igen sig precis... Imorgon lätt arbete, veterinärbesiktning, anmälan och möte med Sylve o de andra svenskarna som ska tävla här. Tävlingarna börjar på torsdag för mig men redan imorgon börjar Young riders och en clinic med Pether Markne o Nellie B, bloggaren som är en duktig ryttare.

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

-