Capture

Ojoj massa kul!

Oj, har inte skrivit på ett tag. Inspirationen grep tag i mig i mitten på januari på allvar och allt fokus har legat på att komma igång med hästar och elever inför 2015 års säsong! Agendan har varit fullspäckad då jag "jobbar" mer på vintern för att kunna ta sommarlov och fokusera mer på mitt eget tävlande under sommaren. I år med försök att tillsammans med Bonzai ta en plats i det svenska EM-laget. Vecka 3 gick alla mina hästar P&J o kändes alla fina. Denna vecka har allt gått i ett. I måndags fick jag tillträde till Stig H Johanssons travbana och Bonzai fick ett riktigt galoppjobb med intervaller. I tisdags o onsdags red jag kurs på Strömsholm med Domino och Yajamila(video) för Rob Ehrens. Mycket bra! Påminnelse om grundarbete, lösgjordhet, rytm etc. Att rida "med" hästen. Och inte minst position!!! I torsdags var jag hos Pether Markne med Bonzai och tränade tillsammans med Stina Lillje och Linda Heed. Han kändes superfin och lösgjord. Vi bestämde att Per faktiskt inte behövde rida honom som han är nu😊. Men jag vågar inte lämna det vinnande konceptet! Oavsett om det "bara" sitter i mitt huvud så känner jag att jag gjort allt jag kan o skapat de bästa förutsätningarna för framgång då han ridit ett pass så innan Borås måste det ske! Och Per gör skillnad måste jag erkänna... Igår kurs för vetgiriga unga ryttare på Runsten(uppstartsläger för Årsta Runstens unga ryttare inför 2015 års säsong). Jag och John Hickey delar på kursen så idag har jag ridit på fm och varit och tittat på två hästar på em. Imorgon avslutning på Runsten med bangång, banhoppning och feedback på Runsten och sen P&J på kvällen för mig och mina hästar på Södertälje. Nästa vecka händer massor, men det tar vi då och sen är det vecka 9 med SM och Gina Tricot GP i Borås. Tuff uppstart på tävlingssäsongen.
Det är mycket nu men jag njuter och inspirationen flödar, trots vädret! Jag älskar att jobba med hästar och alla de som är involverade i vårt team! Jag känner mig priviligerad att omges av så många som ger mig så mycket positiv energi! Och det gäller alla, teamet närmast omkring, familjen, kollegor, elever, sponsorer, grenledning och övriga som stöttar på olika sätt.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln