Capture

Bra börja på 2015!

Nu startar vi upp 2015. Igår P&J på Södertälje. Sanna red Valon i 1m o 1.10. Väldigt spänd i första men jättefin i andra klassen. Jag mjukstsrtade Domino o Zenna i 1.10. De var båda lite spända men hoppade felfritt. Jag är nöjd. Mest glad för rapport från Florida där min fina Chamonix vann 25 000 dollars GP för ryttare under 25 år. Jag blir så glad att hon har det bra!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln