Capture

Placerad som nr 3 i GPn

Trimmade Bonzai lite imorse vid 07.50. Bara så att kroppen o luftvägar fick komma igång. Sen var det dags för Yajas sista start på Friends(för i år). Hon levererade en så fin felfri 1.40 med pris igen. Hon har verkligen klivit in i vuxenvärlden den här helgen. Men vi har mycket högre långsiktiga mål men dom väntar jag med att avslöja... Bonz var grym idag!!! Han är så långsam i sin stegutväxling men ändå knep vi en 3e-plats i GPn. Jag hade minst galoppsprång runt banan, ett mer hade Marlon(som kom 2a) o Angelica( som rev men annars varit tvåa). Peder som vann hade 2 galoppsprång mer än mig runt banan men var ändå snabbare. Kanske kunde jag tagit bort ett språng men jag vet inte var men hade ändå varit 3a. Men jag är sååå nöjd!!! Har inte varit i den här hetluften på länge som övriga konkurrenter o jag är faktiskt stolt över både mig själv o älskade Bonzai! (Fast han är skitjobbig ibland, det vet alla FEI stewader). Nu siktar jag mot EM 2015!!!!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Umeåbo » Umeå 2015 nästa...:  ”Lät som att ni fick ett fint bemötande. Umeå är verkligen en härlig stad.”

  • Johanna Bengtson » Succé!!!:  ”Åh, jag är så glad för din/er skull! Du förtjänar detta mer än någon annan. Jag ..”

  • Cecilia Nyberg » 2016 är igång:  ”Vad roligt att se dina finns unghästar på bild! Vi är stolta och glada att de är..”

  • Inger Lundström » Första dagen till ända i Strömsholm:  ”Hej Helena! Googlade på Steyburn och hittade så din blogg. Så kul att du gillade..”

  • Johanna Bengtson » Skärpning:  ”Vad härligt Helena, det låter alldeles fantastiskt! Det är så viktigt att ha ett..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln