Capture

Uppladdning inför helgen

Hoppade Bonzai o Yaja hemma inför Billdal o VW för Bonz o ev debut för Yaja i 1.50. kanske dumt att debutera på en så svår tävling o i ett VW-kval men det är Jonas Holmberg som bygger o det brukar vara svårt men bra. Han vet vad han gör o det går att läsa banerna. Hur som helst tränade jag dem olika. På kvällen åkte jag till Runsten o hoppade QS för Pether. Han var jättelydig o bra i markarbetet o grym i hoppningen. Tisdag stod jag på backen o tränade hela dagen o kvällen. Idag ordentligt trim på de tre som ska till Billdal, QS, Yaja o Bonz. Kändes bra. Lite inspirerad av George Morris kurs på Flyinge att det verkligen är inner skänkel till ytter tygel, så som jag "växt upp" med Lasse Parmler. Få kan lära ut grunder som han, så att man förstår. Tänk om alla unga kunde få börja hos honom o ta del av hans fantastiska kunskap om grundridning etc...